Ugress

UGRESS 2019 vil finne sted 11.-14 september 2019!

Sett av 11.–14. september, for da skal Litterært Kollektiv nok en gang luke i hagen sin, angripe plenen med en kultivator og presentere en bukett av arrangement på rekke og rad. Det er med andre ord duka for Ugressfestivalen 2019. Årets festival blir den femte i rekka. Festivalen vil inneholde tradisjonsrike arrangement som delfinale i poesislam og Kulturnatt, og sette søkelyset på litteratur i videre kontekst gjennom å se på musikktekster og nordiske noveller.

Ugress er en årlig kulturfestival med fokus på litteratur. Den ble for første gang arrangert i 2015.  Festivalen bruker lokaler over hele Trondheim, og arrangerer debatter, konserter, elvelangs, utstillinger og andre kjente og ukjente arrangementer. Vi håper å fungere som et samlingspunkt for kulturmiljøet i Trondheim. Vi ønsker å løfte fram aktuelle og tidløse tema, og engasjere et bredt publikum på tvers av de forskjellige miljøene som allerede eksisterer. Vi vil vise hvilke ressurser Trondheim besitter, og også skape et krysningspunkt mellom studentene og den øvrige befolkningen.

Sett av 11.–14. september, for da skal Litterært Kollektiv nok en gang luke i hagen sin, angripe plenen med en kultivator og presentere en bukett av arrangement på rekke og rad. Det er med andre ord duka for Ugressfestivalen 2019.

Årets festival blir den femte i rekka. Festivalen vil inneholde tradisjonsrike arrangement som delfinale i poesislam og Kulturnatt, og sette søkelyset på litteratur i videre kontekst gjennom å se på musikktekster og skandinaviske stemmer. Følg med for programslipp framover!

11. september
klokka 19:00 på Tyven
Midtnorsk delfinale i NM i poesislam

12. september
klokka 19:00 på Lokal scene
Tekstas plass i musikk
Billetter 80/50 på tikkio

13. september
18:00-23:00
Kulturnatt i Thornæsparken

14. september
klokka 18:00 på Habitat
Nordiske noveller
Billetter 80/50 på tikkio

One Comment

  1. Pingback: Buy viagra now online

Comments are closed.