Om oss

Litterært kollektiv er en frivillig organisasjon som fremmer litteratur og kultur i Trondheim. Vi deltar i det offentlige ordskiftet og arrangerer samlingspunkter for litteratur.

Ugress
Ugress er vår årlige kulturfestival med fokus på litteratur. Her arrangerer vi blant annet litterære samtaler, diskusjonspaneler og litteraturprosjekter, gjerne i samarbeid med andre kunstaktører, etablerte aktører og institusjoner i Trondheim.

I 2015 gikk festivalen av stabelen mellom 10.-17.september, i 2016 mellom 14. -18. september, i 2017 fra 13.-17.september, i 2018 fra 17.-20. oktober. Du finner programmene under fanen “Ugress” og kan lese litt mer under “Omtale”.

Årets festival foregår fra 11.-14. september. Programmet vil slippes når det nærmer seg festival, men det er bare å glede seg!

//Skråstrek//

//Skråstrek// er Litterært Kollektivs nye utgivelsesserie. I // kobles forskjellige kunstnere sammen for å samarbeid om en utgivelse. Til nå har vi gitt ut //Postkort//  både fra Trondheim og om kjærlighetssrog, og  //Køntri// , som er til salgs her.

 

Bilder av Nikolas Røshol