Bokalbum: BAMMM – munnens orkester

BAMMM – munnens orkester (2018)
Litterært Kollektiv er stolte av å presentere Trøndelags (kanskje) første bokalbum!
Hva er så et bokalbum? Det er en utgivelse som ikke helt er en bok, ikke helt en plate – men et sted hvor musikk og tekst får spille sammen.

Bokalbumet er laget av BAMMM, bestående av forfatterne Margrethe Aas, Asbjørn Stenmark og Bjørn Jansen samt musikkteknolog Øystein Hansen Marker og musiker Morten Stai.
Samarbeidet starta med mål om framføring under Kulturnatt i Trondheim i 2017, og etter raffinering og finpussing er altså det hele spilt inn og gitt ut av Litterært Kollektiv.

Skiva består av følgende spor:

  1. Eim
  2. Motstrøms
  3. Krill

Med “Eim”, som henter navnet fra Margrethe Aas’ diktsamling fra 2017, utforskes møtet mellom mennesket og det materielle, og lyden av gammalt treverk. I sporet “Motstrøms” møter vi Trondheims mest kjente undergrunnspoet, Bjørn Jansen, som stadig tar et oppgjør med samfunnet rundt seg.”Krill” forteller historier om Krill, Asbjørn Stenmarks mystiske og mytiske karakter, som synes å ha uendelig med krefter.

CD kan kjøpes på All Good Clean Records i Trondheim, eller bestilles på nett i skjemaet nedenfor. Du kan også lytte til sporene på Spotify.

Grafikk av Margrethe Aas

 

 

Enkeltkort: 30 kroner. Samlepakke: 150 kroner.
Enkeltkort: 30 kroner. Samlepakke: 50 kroner.
Her kan du spesifisere antall, komme med tilbakemeldinger eller bare si hei!