Vil du være frivillig under årets UGRESS-festival 16. – 19. september?

I år arrangerer vi kulturfestivalen UGRESS for sjette gang! De tidligere gangene hadde vi ikke klart uten hjelp fra dere som frivillige, og vi trenger hjelp til gjennomføringen også i år. Festivalen strekker seg over fire dager, fra 16. til 19. september, og består av forskjellige arrangementer i ulike lokaler. Årets festival er naturlig nok preget av smitteverntiltak, og dermed blir det spesielt viktig å få dokumentert og formidlet innholdet digitalt. Derfor trenger vi din hjelp for å få til dette.

Vi søker skribenter som kan dekke festivalen på nett. Du deltar på arrangementet, og står så ganske fritt til å skrive en sak om det, og få dette postet på nettsida. Det er ingen krav om tidligere redaksjonelt arbeid, bare skrivelyst og interesse.

Vi søker fotografer som kan være tilstede på arrangementene, og fange både innhold og stemning til film. Bildene vil bli brukt både på vår nettside og i sosiale medier. Igjen er det ingen krav om erfaring, men interesse og eget kamera er en fordel.

Vi håper at du har lyst til å bli en del av UGRESS-gjengen 2020. Vi vil forsøke å fordele arrangementene på best mulig måte, slik at alle får bidratt på minst ett valgt arrangement, og ett for å få kabalen til å gå opp. Mer info vil bli gitt på et eget frivilligmøte torsdag 10. september 19.00, og fortløpende opp mot og under festivalen.

Meld deg på HER!

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål, og så håper vi å jobbe sammen med å skape høstens beste festival!