Storyslamworkshop

 

Har du lyst til å teste ut teksta di på et publikum? Lørdag 22. april arrangerer vi en storyslamworkshop for deg mellom 18 og 30 år. Her vil fokuset ligge på å ferdigstille tekst til muntlig framføring, og ved hjelp av forfatter Mathias R. Samuelsen og skuespiller Lina Hindrum vil du få mulighet til å jobbe med tekst både scenisk og dramaturgisk.

 

Det eneste du trenger er å ha ei nesten ferdig tekst du ønsker å framføre. Workshopen vil vare fra 10.00 til 16.00, med ei pause hvor det serveres lønsj. Det vil bli noen skriveaktiviteter og god mulighet til å bli kjent med de andre deltagerne.

 

Påmelding: Send ei lita tekst om deg sjøl til slam@litteraertkollektiv.no innen 7. april. Workshopen vil koste 50,-

 

 

Grafikk: Ida K. Ekerhovd

 

Om workshopholderne:


 

Mathias R. Samuelsen er poet, gjendikter og redaktør. Han har gitt ut fire bøker og driver miniforlaget og magasinet Beijing Trondheim sammen med Rune F. Hjemås. Til vanlig jobber han som kunstnerisk rådgiver for Norsk litteraturfestival. Siden 2013 har han bodd i Trondheim kommunes forfatterbolig Adrianstua.

 

 

 

Lina Hindrum er en skuespiller fra Trondheim, utdanna fra Teaterhøgskolen i Oslo. Hun har blant annet medvirket i produksjoner som «Evig Søndag» av Linnéa Myhre på Trøndelag Teater og «Folkehelsa» av Carl-Frode Tiller på Nord-Trøndelag Teater. Hun har også jobba litt med standup og impro, og tar for tida en master på Kunsthøgskolen i Oslo hvor hun skriver på en egen forestilling.