Opptak – Er du vår nye medkollektivist?

I Litterært Kollektiv vil du få muligheten til å innta mange forskjellige roller, og vi søker derfor etter deg som er kulturinteressert, organisert og har pågangsmot.  Ved å være med i kollektivet vil du få muligheten til å bestemme hva Kultur-Trondheim skal favne, samt få erfaring med organisasjonsarbeid, knytte kontakter i byen og lære om alt det som skal til for å få kollektivet til å gå rundt – fra arbeid med presse, nettside og økonomi, til arrangementsteknikk med mer. Vi har ingen formelle krav, og ønsker velkommen søkere med forskjellig erfaring og utdanning. Det er et pluss om du har erfaring med nettside- eller grafisk arbeid.

Litterært Kollektiv er en organisasjon basert på frivillighet og god stemning, som i hovedsak arbeider med formidling av litteratur og kultur både gjennom tradisjonelle og nyskapende former. Vi har ukentlige møter, og utover dette varierer arbeidsmengden etter frekvens på arrangementer.

Send en e-post til post@litteraertkollektiv.no med noen ord om deg selv og hva du kan bidra med innen 11. februar klokka 23:59 – eller gi et pip om du har noen spørsmål.