Opplesninger under Kulturnatt

Under Kulturnatt vil vi som vanlig fylle på med gode smakebiter fra litteraturen, og i år har vi med oss opplesninger av fire forfattere!

PROGRAM FOR OPPLESNINGENE:
18:00 Arild Vange
19:00 Marit Daaland Lesjø
20:00 Pernille Høegh
21:00 Kari Anne Bye

OM FORFATTERNE: 

KARI-ANNE BYE
kommer fra Trondheim. Hun har bakgrunn fra drama og teater og er utdannet historiker fra NTNU. Denne høsten debuterte hun med diktsamlingen “Eg et før eg kjem”, som byr på innsiktsfulle, morsomme og såre dikt om Tinderdating, kjærlighet og skam. 

Kari Anne Bye av Geir Mogen

PERNILLE HØEGH
studerer master i litteraturvitenskap ved NTNU, og arbeider som litteraturformidler og freelance skribent. Denne høsten debuterte  hun med romanen “På visse betingelser” – en fortelling om fiksjonens ytterste konsekvenser. 

Pernille Høegh, foto av Foto.olaussen.org

MARIT DAALAND LESJØ
har lenge twitret med sort humor om psykisk helse på @GrusommeMarit – og kom i våres med romanen “Epikrise”, en brevroman om hvor sårbare mennesker kan være i møte med hverandre, når motiv og behov spriker.

Marit Daaland Lesjø, foto av Kristin Slotterøy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARILD VANGE
Lyrikeren og oversetteren Arild Vange har hittil lagt et eksperimentelt og spennende forfatterskap bak seg. Vanges siste diktsamling, “Høylyse dager”(2020), er tredje diktsamling i Vanges responstriologi og er skrevet som hyllest til den danske dikteren Inger Christensen.

Arild Vange, foto av Anne Line Bakken