Kulturnatt: Blaff:musikk med Øystein Megård og Magnus Leite

Nok en gang vil Litterært Kollektiv sette sitt litterære merke på Trondheim under Kulturnatt – denne gangen i Lademoen kirke! Vi fyller på med nye programpunkt hvert kvarter –  Blaff: er en serie fra Litterært Kollektiv med kunstnerisk skapelse innenfor en kort tidsramme som vi har hatt forskjellige versjoner av over flere år. Tanken er at korte, intense inngrep og produksjoner også kan være givende, både for skapere og publikum. Under Blaff:musikk vil Øystein Megård og Magnus Leite fortolke et Blaff-dikt til musikk i løpet av 48 timer.

 

BLAFF:MUSIKK MED ØYSTEIN MEGÅRD
18:45 og 20:45

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Øystein Megård spiller til vanlig i bl.a. The Sideways, Fuckleberry Hinn og The High Water Marks, men skal i anledning Blaff:musikk under Kulturnatt prøve seg alene. Han holder seg stort sett innenfor sjangre som indie/alternativ pop/rock, post-rock og shoegaze.

 

BLAFF:MUSIKK MED MAGNUS LEITE
19:45 og 21:45

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magnus Leite er utdannet ved NTNU. Han har studert musikkvitenskap og kirkemusikk, i tillegg til nordisk språk og litteratur. For tiden jobber han som kantor i Bakklandet og Lademoen menighet. Under Kulturnatt kan du høre hans tolkning av tekst i form av Blaff:ORGELmusikk.