Hør dialogene her!

Vi inviterte tre Trondheimsforfattere til å skrive hver sin dialog med utgangspunkt i noe litterært. Resultatet blei episk, aktuelt og morsomt. Framføringa foregikk på ISAK torsdag 19. april med publikum til stede, og blei tatt opp. Dialogene finner du derfor på vår Soundcloud-side fram til 01.05.19. 
Alle foto: Nikolas Røshol

 

Doktor Filip – Truls Sletvold 


Doktor Filip er en komedie med høgt tempo, hvor Gud og Satan endelig konfronteres med hvem som var skyld i Jobs lidelser i Doktor Filips talkshow. NB! Denne gammal testamentlige-versjonen av talkshowet inneholder blasfemiske utsagn og kan ha støtende innhold.

Med: Ibrahim Fazlic, Gunhild Hjertaas, Sindre Johannes Karlsholm og Joakim Skevik. 
Talkshowvignetten er komponert av Johannes Tessem Jystad. 

 

Kos – John Haugum

Kos er en dialog satt i vår tid, skrevet etter Platons Symposion (Drikkegildet i Athen). Tre nordmenn soler seg på stranda i Syden, og sjøl om mye har skjedd siden antikken er spørsmålene kvinnene stiller seg slett ikke så ulike de Sokrates og gjengen diskuterte under sitt drikkegilde, 2500 år tidligere.

Med: Gunhild Hjertaas, Kari Wist Holmen og Emilie Mordal.

 

 

 

En forfatters indre dialog – Maren Barlien

En forfatters indre dialog er et absurd stykke hvor alt kan skje, og skjer, i en forfatters forsøk på å skape litteratur.

Med: Lisa Maria Berg, Ibrahim Fazlic, Emilie Mordal og Joakim Skevik. 

 

 

 

 

OM FORFATTERNE OG SKUESPILLERNE: 

Maren Barlien (f. 1991) har tidligere publisert erotiske noveller i ViMenn under pseudonym.

Lisa Maria Berg (f.1991) er utdannet ved Forstudium Teater i Oslo og École Jacques Lecoq i Paris. Som medlem av teaterkompaniet Bric à Brac har hun medvirket i produksjonene Ash og Just Lose It. Som komiker har Lisa utviklet soloforestillingen The Love of Stationery **** som har vært på Edinburgh og Brighton Fringe, samt flere teatre i Storbritannia. Lisa kommer fra Overhalla, hun har hovedsakelig sitt virke i London.

Ibrahim Fazlic (f.1994) er skuespiller, dramatiker og performance- og scenekunstner. Han gikk ut fra Teaterhøgskolen Nord Universitet i 2016. Han er aktuell i Teater Fots nye oppsetning “Verken Fugl eller Fisk”. I tillegg er han, i samarbeid med Dramatikkens hus og Teaterhuset Avant Garden, i gang med sitt nye prosjekt “prty lyf”.

Gunhild Hjertaas (f.1986) har bachelor i musikkvitenskap fra NTNU i Trondheim, gått skuespillerlinja ved NISS og har kurs i Complete vocal teknikk fra København. I dag jobber Gunhild som frilansskuespiller og komponist. Sammen med blant andre Kari Wist Holmen driver hun kompaniene Holmen Hjertaas og Teater Framdrift. Hun er tilknytta Jo Strømgren kompani og Teater Fot, og har jobba ved Sogn og Fjordane teater. Gunhild har komponert musikk til flere barnemusikaler og studerer nå komponering og arrangering ved NTNU.

Kari Wist Holmen (f.1986) er utdannet skuespiller ved Nordisk Institutt for Scene og Studio(2008-2011).  Kari er til daglig skuespiller, dramatiker, regissør og teaterpedagog og driver sammen med Gunhild Hjertaas Holmen/Hjertaas AS, et firma for produksjon av scenekunst.

John Haugum (f.1989) skriver stadig, og publiserer helst i smug.

Sindre Johannes Karlsholm (f.1988) er utdannet ved Teaterhøyskolen i Nord-Trøndelag (nå Nord Universitet), og har jobbet frilans med base i Trondheim siden 2015. Han har blant annet spilt i på Trøndelag Teater i “Karlsson på taket”, og er nå aktuell med “Emberbrigaden” på Haugesund Teater og til sommeren i “Trønderfår” med Rabarbrateateret.

Emilie Mordal (f.1989) er utdannet skuespiller fra The Royal Conservatoire of Scotland (2013-16), og har nylig flyttet til Trondheim. I år har hun blant annet vært på turné med Det Andre Teatret og spilt i “Man er først og fremst menneske” under Vinterlysfestivalen. I fjor startet hun Kompani Morell sammen med danser Karoline Bergh Ellingsen, og de skapte sin første forestilling “Jenta som mistet navnet sitt”, som skal spilles i Oslo i mai, og i Trondheim i september.

Truls Sletvold (f.1996) har ved to anledninger fått oppført skuespill, som del av prosjektet “Unge Dramatikere”.

Joakim Skevik (f. 1995) utdannet skuespiller ved Nord Universitet 2017 (tidligere Hint).