Blaff: teater – bidragsyterne er klare!

Blaff: slå kort med lette smell, blusse opp kort, glimt, pust, vind, episode.

Blaff: er en serie fra Litterært Kollektiv med kunstnerisk skapelse innenfor en kort tidsramme. Blaff: teater er først ut, med en forestilling som er laget i løpet av den 27. og 28. april. Resultatet kan du se på klubben på Isak den 28. april klokka 20:00, for løpende oppdateringer kan du følge facebookeventet.

I morgen skal inspirasjonskilden for Blaff: teater avsløres,  og fram til da kan du se hvilke flinke folk som skal gjøre denne forestillingen virkelig.

Det blir ingen forestilling uten lyd, det du hører kan endre alt fra uttrykket på scenen, undertonene i det som sies, til betydningen av en kleshenger. Derfor er vi glade for å ha fått med oss noen av de flinke karene i Future Daughter til å lage bølger som krummer seg inn i hjernen din.

Scenerommet har også sin plass,  og for å få deg til å forsvinne inn omgivelsene har vi fått med oss kunststudent Diana Lindbjerg

Og sist men ikke minst har vi fått med oss to flotte skuespillere: Christine Sæterli og Cathrine Hoem – til sammen har de erfaring fra flere av Trondheims teatersfærer. Christine er blant annet aktiv i Pang! og var produsent av teateret man kunne skue langs elvelangs under Ugress i 2015,  mens Cathrine Hoem er ei du kanskje allerede har sett på scenen sammen med IMPROschmimpro?

Foto av Future Daughter

Foto av Future Daughter

Foto fra Dianas utstilling "Navigate By GPS" i København september 2013

Foto fra Dianas utstilling “Navigate By GPS” i København september 2013

Private foto Cathrine og Christine