Vi søker frivillige til årets Ugress!

Litterært Kollektiv søker etter frivillige til Ugressfestivalen 2019. Vi vil gjerne dokumentere festivalen med både penn og kamera, slik vi har gjort tidligere år. Vi søker frivillige til å delta på et arrangementet, og skrive om sin opplevelse i etterkant. Vi søker også frivillige som ønsker å ta bilder, eller som vil hjelpe til med billettsalg, plakatoppheng og litt diverse.

 

Årets frivilligoppgaver: 
Redaksjon:
Delta på ett eller flere arrangement og skriv ei tekst om det etterpå. Hva syntes du? Hva sa de for noe? Hva lærte du? Åssen var festivalstemninga? Her er det lov å kjøre både full gonzojournalistikk og en analytisk penn. Du kan skrive aleine eller med noen, om du vil.
Vanligvis trenger vi bare ei tekst fra hvert arrangement. Tekstene poster vi på vår nettside etter festivalen, og arbeidet er en viktig del av det å dokumentere festivalen. Les tidligere tekster her.

Fotograf:
Delta på ett eller flere arrangement, og knips bilder av det som skjer. Bildene samler vi i et festivalalbum på Facebook etterpå, og bruker gjerne i promotering av festivalen og Litterært Kollektiv på Facebook, Instagram og nettsida vår. Bildene krediteres alltid med fullt navn, med mindre annet er avtalt.

Solskinnspatrulje:
Delta på ett eller flere arrangement, og vær en sørvisinnstilt blidfis på Litterært Kollektivs vegne. Solskinnspatruljen bidrar med alt fra å scanne billetter til å finne vann til deltagerne på scena. Kanskje må du nesten ikke jobbe i det hele tatt?

 

Har du lyst til å være med? Meld interesse her! 

Frivilligmøte: Tirsdag 27. august, kl. 19.00. Mer informasjon kommer.