Telefonkioskutstillinger: Longplay Noir og Threads Knots Waves

I forbindelse med Ugressfestivalen har punktet visningsrom og Litterært Kollektiv invitert unge kunstnere med tilknytning til Trondheim om å stille ut i Trondheims to gjenværende telefonkiosker. Telefonkioskutstillingene åpner  som en tjuvstart på Ugress onsdag 06. september kl 18.00, og det vil være en vernissage i Ugress’ festivalkontor i Olavshallen samme kveld der prosjektene presenteres. Enn så lenge kan du lese litt om dem her!

Grafikk av punktet

Thornæsparken: Kasper Holm – Longplay Noir.

Kasper Holm er en dansk kunstner som i høst starter på masterprogrammet ved Kunstakademiet i Trondheim. Longplay Noir er et lydverk basert på ideen om et fiktivt og veldig annerledes Trondheim, som kalles Thirdomen. I Thirdomen er telefonkioskene også vernet, men av en annen grunn: de er portaler til andre verdener, men bare hvis du løser mysteriet som er skreddersydd for hver telefonkiosk, får du hoppe mellom verdener.

Lademoparken: Lisa Edetun – Threads Knots Waves

Lisa Edetun har studert bachelorprogrammet ved KiT, har atelier på Rake Arbeidsfellesskap og er aktiv i Trondheim Open. Threads knots waves hennes baserer seg på kommunikasjonen som foregår i en samtale, og synliggjør det utilgjengelige, bevegelige og fragmentariske i privat kommunikasjon.

 

I tillegg vil du i perioden utstillingen er åpen også ha mulighet til å ringe Litterært Kollektivs poesitelefon! Ring 21984707 og øret ditt vil fylles av poetisk praksis.

Velkommen!

Les mer om telefonkioskene i Norge her: http://telenorkulturarv.no/