Litterært Nachspiel

Søndag 17. september blir det et litterært nachspiel i festivallokalet i Olavshallen! Vi garanterer god stemning med musikk fra Future Daughter og litteraturinspirert improteater med Improoperatørene. I tillegg blir det noen små overraskelser.

Improoperatørene er en selvstendig improteatergruppe med tilholdssted i Trondheim. Gruppen arbeider med å utvikle det spontane teateruttrykket, og med å utvikle improvisasjonsteateret i Norge med nye treningsmetoder og forestillingsformater. Gruppen så dagens lys i 1999, og har siden den gang gledet store og små i og rundt Trondheim. Gruppen har de siste årene hatt sitt faste tilholdssted på Kultursenteret ISAK, men har også spilt på Trøndelag Teater, Teaterhuset Avant Garden, Studentersamfundet, Frimurerlogen og Rockheim. De spiller også faste forestillinger på Antikvariatet, i konseptet Supertorsdag. Gruppen har med jevne mellomrom fått flere medaljer i NM i Teatersport på Lillehammer.

Future Daughter er en Trondheimsbasert elektronika-trio, bestående av tre unge lyd- og videokunstnere. De har de siste årene gjort seg bemerket i Trondheims kunst- og musikkmiljø med en rekke multimedia-forestillinger på blant annet Trondheim kunstmuseum, Kunstakademiet i Trondheim, Rockheim, Samfundet, samt under Trondheim Calling og KlubbPstereo. Gruppens uttrykk er en form for eksperimentell elektronika, i skjæringspunktet mellom klubb-, pop- og støy-musikk. Live jobber gruppen aktivt med multimedia i form av en tett sammensveiset audio-visuell kollasje. Gruppens konseptuelle hovedfokus, lydlig såvel som visuelt, ligger i en undersøkelse av det androide, hvor begreper som «organisk» og «syntetisk» granskes i et estetisk lys.
Future Daughter gav ut sin debut-EP Ekphrasis på Orange Milk Records i mai, og gir snart ut sin første fullengder Transliteration under selskapet Virtual Feelings.

 

Dørene åpner kl. 19.00 og billetter selges på  Tikkio.
Kom innom Litterært Nachspiel for å mimre og feire Ugress, få med deg litt underholdning og nyt godt selskap en litt sen søndagskveld i september.

Det blir litteraturinspirert improteater med Improoperatørene

Future Daughter kommer til Litterært Nachspiel