Litterært kollektiv søker nye medkollektivister!

 

Litterært Kollektiv er en organisasjon som i hovedsak arbeider med formidling av litteratur og kultur både gjennom tradisjonelle og nyskapende former.

 

Vi ønsker initiativrike og entusiastiske medarbeidere som ønsker å jobbe med å videreutvikle Litterært Kollektiv og fremme litteratur og kultur i Trondheim.

 

Ved å være med i Litterært Kollektiv vil du få muligheten til å bestemme hva kultur-Trondheim skal favne, samt få erfaring med organisasjonsarbeid, knytte kontakter i byen og lære om alt det som skal til for å få kollektivet til å gå rundt – fra arbeid med presse, nettside og økonomi, til arrangementsteknikk med mer.

 

I Litterært Kollektiv har du muligheten til å innta mange forskjellige roller, og vi søker derfor etter deg som er kulturinteressert, organisert og som har pågangsmot. Vi har ingen formelle krav, og ønsker velkommen søkere med forskjellig erfaring og utdanning. Litterært Kollektiv er en organisasjon basert på frivillighet og god stemning. Vi har ukentlige møter, og utover dette varierer arbeidsmengden etter frekvens på arrangementer.

 

Send en mail til post@litteraertkollektiv.no med noen ord om deg selv og hva du kan bidra med innen 22. januar klokka 23:59 – eller gi et pip om du har noen spørsmål om hva vi gjør og er.